Rezeki TerBEST!
Selamat Datang, Tetamu!! Login

Anda Sudah Cuba PELBAGAI JENIS Bisnes Online Tetapi Masih Gagal Buat Duit BESAR?

Apa Kata Saya Bantu Anda Buat Bisnes Online Dari A Hingga Z, Dari Aspek Teknik Pemasaran, Sehinggalah Kepada Penyediaan  Sistem Platform Mudah & Sistem Komisen Yang  Memberikan Anda Pendapatan BERULANG Dengan Hanya Anda Bekerja Depan Laptop atau Smartphone Sahaja!


*Berikan saya 5 minit untuk ceritakan bagaimana sistem ini akan bantu anda buat duit sampai tak tertahan lagi!


Memperkenalkan Sistem Ter'best' Yang Membuatkan Sesiapa Sahaja Boleh Buat Duit Dengan Kos Rendah, Tanpa Menjual & Dengan Strategi Pemasaran Terkini!

Sistem ini untuk mereka yang telah mencuba pelbagai program buat duit seperti jual ebook, buat affiliate, buat blogging dan sebagainya TETAPI masih belum berjaya buat duit online dengan JUMLAH yang BESAR walaupun sudah bertahun-tahun mencubanya.

Sebelum kita bincang lanjut tentang sistem ini, sudilah saya bongkarkan kisah ini kepada anda ~ kerana ia SANGAT penting supaya anda faham bagaimana sistem ini boleh mengubah nasib anda.


3 Trend Terbaru Digabungkan Ke Dalam Satu 'SISTEM'

“Konsep 3 Dalam 1”

Kita perlu sedar bahawa trend zaman sekarang ada 3. Anda mesti ikut trend tersebut, barulah orang mudah nampak kempen bisnes kita dan orang lebih mudah buat duit bersama-sama kita.

Trend yang saya maksudkan adalah :

  • Trend produk digital + online. Tidak dinafikan produk digital seperti ebook, software, muzik atau filem masih mempunyai pasaran yang besar. Tetapi bukan senang dipasarkan jika anda tidak tahu caranya. Maka dalam sistem ini, saya gabungkan antara produk maya (digital) dan sistem!
  • Trend ilmu marketing terkini. Zaman sekarang, nak buat pemasaran online perlukan ilmu. Tanpa ilmu pemasaran terkini yang berkesan, saya pasti ramai akan gagal. Maka sistem ini disertakan dengan proses pembelajaran yang berterusan. Sambil belajar, sambil buat duit!
  • Trend banyak komisyen. Dengan komisyen yang lumayan yang dijanjikan, sesiapa sahaja boleh buat duit berlipat kali ganda. Ini bukan konsep AUTOdownline yang merapu, tetapi ini konsep NETWORKING yang sebenar. Mereka tak perlu kenal siapa downline mereka untuk saling membantu dan sama-sama buat duit dengan cepat dan berulang-ulang!

Ini realiti, dan kita kena kejar trend yang mempercepatkan bisnes kita maju ke depan.


‘Sistem Online’ Ini Belum Pernah Saya Dedahkan Kepada Sesiapa Pun!

Pssst … mohon jangan teruja sangat sampai bercerita kepada orang lain.

Anda fahamkan dulu bagaimana sistem ini berfungsi. Cuma anda kena faham, ini bukan MLM seperti di luar sana, dan ia dibangunkan oleh IM yang mempunyai mindset seorang usahawan online yang serius mahu buat duit (iaitu saya!).

Oleh itu, saya faham sangat apa yang seorang usahawan internet perlukan, apa yang mereka impikan, apa masalah mereka dan sistem macam mana yang benar-benar membantu mereka.

Niat saya, untuk menjadikan group ini sama-sama kaya dan berjaya.

*Bukanlah bermakna anda kena goyang kaki tunggu hasil. Usaha tetap diperlukan. Tetapi sistem ini akan mempermudahkan kerja-kerja buat duit anda sehingga 30% - 70% lebih mudah!

Mohon jangan ceritakan lagi kepada sesiapa, tetapi anda perlu fahamkan dulu … dan kemudian baru ambil keputusan sama ada nak join ataupun tidak.


Memperkenalkan Pakej+ Sistem Bisnes Online Terkini 2016 Yang Diberi Nama ‘MyBesteam - Rahsia Buat Duit Dengan TEAM'


Ini Bukan Ebook Forex, MLM, Autodownline Yang Merapu Seperti Di Luar Sana TETAPI Lebih Hebat Dari ITU...

  1. Ebook Dengan Ilmu Perniagaan Berterusan Menggunakan Kuasa Team (kumpulan)
  2. Berasaskan Internet Berkos RENDAH
  3. Komisyen Berlipat Kali Ganda & Berterusan
  4. Berniaga Tanpa Simpan Stok (produk disediakan)
  5. Produk Terlaris & Mudah Terjual (produk laku)

Setelah anda sedar perlunya mengikut trend semasa iaitu digital dan berasaskan internet, anda tentu pening bagaimana untuk bermula.

Baik, semua itu saya sudah permudahkan.

Saya design supaya anda boleh ikut satu persatu, dan tak perlu pening nak hantar produk kepada pelanggan. Semua sistem komisyen akan berjalan seiring dengan prestasi keuntungan anda. Itu saja.


Bagaimana MyBesteam Ini Berfungsi?

Baik, saya buat dalam bentuk carta supaya anda akan lebih faham. Join harini, dan prosesnya amatlah mudah, sebagaimana berikut:

 

Ini Adalah Konsep Ilmu + Sistem + Komisyen!

Apa yang saya berikan hari ini bukan sekadar ilmu marketing. Tetapi berserta dengan SISTEM, dan sistem ini boleh membantu anda melipat-gandakan keuntungan anda!

Ilmu semata-mata, ia akan jadi teori. Maka ramailah yang akan gagal.

Jika saya beri SISTEM semata-mata, maka ramailah yang akan terkapai-kapai dan keliru camne nak buat duit online.

Sebab tu, saya sediakan program yang gabungkan semua yang anda perlukan. ILMU + SISTEM + KOMISYEN. Ia menjadikan program ini sangat membantu anda buat duit, bukan lagi terawang-awang dengan konsep teori.


TUNGGU! ‘Jangan Biarkan Anda Terperangkap Dengan Ilmu Teori Semata-mata'

Daftar, Belajar & Gandakan Keuntungan! Sistem Ini HAPUSKAN 8 Risiko Buat Duit Online!


Saya ciptakan ‘sistem terbest’ ini untuk kurangkan risiko anda buat duit online.

Saya dulu pun pernah merasai seperti apa yang anda rasa sekarang. Iaitu rasa susah buat duit. Pening nak mula dari mana. Ilmu pun tidak sehebat mana.

Ya, saya faham perasaan tu!

Sebab Itu, Kami Bertungkus-lumus & Menghabiskan Banyak Duit Pelaburan Saya Untuk Hapuskan Risiko Anda Dalam Bisnes Online

Saya tahu anda masih 'zero' dalam pemasaran online. Saya tahu anda selain bermain FB dan Whastapp, anda tidak tahu langsung bagaimana ia boleh menjana pendapatan menggunakan internet. Saya tahu anda masih was-was adakah anda juga boleh jana pendapatan yang lumayan hanya melalui online. Oleh itu, saya telah menyediakan 'Hadiah' ini untuk anda!

1. Manual Mybesteam

Tak Kenal Maka Tak Cinta!

Manual ini akan memperkenalkan bagaimana anda menggunakan platform Mybesteam untuk tingkatkan pendapatan online anda. Ebook ini akan mendedahkan fungsi dalam sistem Mybesteam yang anda perlu tahu, selain itu, anda boleh gunakan ebook ini untuk mendidik ahli anda cara mengendalikan sistem ini.

Harga : RM69.00

2. Teknik Pemasaran Facebook

Bersosial Atau Berniaga Atau Bersosial Sambil Berniaga?

Ramai orang tahu berniaga dalam Faceboook tetapi bukan semua orang tahu bersosial sambil berniaga dalam Facebook. Mereka suka membuka banyak akaun Facebook, letak gambar profile bukan milik sendiri. Tambah rakan (add friend) yang banyak tanpa mengira siapa mereka sebenar. Akibatnya, bisnes tidak jadi, reputatsi terjejas dan mengelam-kabutkan Facebook.

Dalam ebook ini, kami akan mendedahkan 3 teknik yang patut anda amalkan jika anda ingin berniaga dalam Facebook. Malangnya, 95% pengguna adalah tidak tahu mengamalkan teknik ini.

Harga : RM49.00

3. Teknik Promosi Menggunakan Grup

Menarik Beribu-ribu Tafik Ke Website Anda Secara Percuma!

Tak kira anda guna apa jua cara promosi pun, jika tiada trafik (pelawat) ke website anda, maka kempen promosi anda adalah GAGAL! Dalam ebook ini, akan mendedahkan bagaimana anda boleh menggunakan Facebook grup  untuk menarik beribu-ribu trafik tanpa belanja sesen. 

Teknik ini merupakan cara alternatif untuk anda jika jimat beribu ringgit atas pengiklanan FB ads.

Harga : RM69.00

4. EZ Landing Page & Squeeze Page

Bina Landing Page & Squeeze Page Semudah A-B-C!

Nak cuba buat website sendiri tanpa belanja besar? Dengan pakej EZ landing page dan squeeze page, anda boleh create landing page dan squeeze page secara D.I.Y (do it yourself). Melalui pakej ini, anda boleh bina landing page samada untuk promosi produk / servis anda atau gunakan sebagai squeeze page untuk mengumpul senarai emel bakal pelanggan anda.

Kini anda bukan sahaja dapat jimat beratus-ratus ringgit, anda juga boleh jadi master dalam pembikinan landing page tanpa belanja sesen!

Harga : RM99.00


Kami Beri Anda Komisyen ‘Berjangkit’

Sistem terbest ini mempunyai sistem komisyen yang mudah ‘berjangkit’.

Jika anda promosi hari ini, amat mudah dapat jualan.

Orang yang daftar bawah kita, boleh pulak promosi kepada orang lain.

Malah, anda berpotensi pulak dapat komisyen BERULANG-ULANG dari pelanggan yang sama.

Ditambah lagi produknya yang ada banyak permintaan, sesiapa sahaja mudah untuk jana jualan bertalu-talu.

Kenapa Komisyen Kita 'Berjangkit' & Berapa Komiysen Yang Anda Akan Perolehi?

Komisyen anda akan perolehi dalam 2 bentuk iaitu AKTIF dan PASIF

  • Komisyen direct sponsor (aktif)
  • Komisyen pairing (pasif)

Komisyen bertingkat ini mampu menggandakan jumlah pendapatan anda dalam bisnes sebegini. Saya mahu anda cepat buat duit, sebab tu saya buat dalam bentuk binari dan sesiapa sahaja boleh berjaya dengan sistem ini.

Berapakah Potensi Pendapatan Jika Anda Memperkenalkan Mybesteam Kepada Rakan Anda Hari Ini?


Sekali lagi saya tegaskan, anda perlu rajin buat promosi, dan kami akan Sistem Online bimbing dan beri motivasi supaya anda terus menerus buat duit. Malah kisah kejayaan rakan-rakan dalam group akan juga bantu memotivasikan anda.

Dengan program MyBestTeam ini, anda tak perlu menipu pelanggan dengan berlagak dan bergaya dengan kereta BMW atau Ferarri yang bukan pun milik anda, tetapi anda sewa dari jutawan lain.

Tapi, untuk menjawab soalan anda, saya berikan anggaran potensi pendapatan yang anda boleh hasilkan dengan hanya depan laptop/smartphone secara part time sahaja (contoh pengiraan sahaja):

  • Anda taja 2 orang, anda dapat RM50 (RM25 x 2 ) 
  • Anda taja 4 orang, anda dapat RM100 (RM25 x 4 ) 
  • Anda taja 8 orang, anda dapat RM200 (RM25 x 8 ) 
  • Anda taja 16 orang, anda dapat RM400 (RM25 x 16 ) 

Nampak sikit? Ya, pendapatan aktif adalah pendapatan dimana hanya akan dibayar jika anda membuat tajaan sahaja. Jika anda kurang membuat tajaan. Anda tidak akan dapat hasil. Samalah dengan kerja kita. Kita kita mohon cuti tanpa gaji. Jadi kita akan hilang gaji hari tersebut.


Tetapi MyBesteam Mahu Anda Kerja Sekali, Untung Berkali-kali!

Dalam sistem binari unik Mybesteam, anda akan diberikan 2 belah kaki, kaki kiri dan kaki kanan. 2 ahli pertama yang ditaja oleh anda akan diletakkan sebelah kiri dan sebelah kanan. Jika dua-dua ahli tersebut masing-masing membuat tajaan 2 ahli (mereka juga letakkan disebelah kiri dan kanan), anda akan dapat 6 ahli keseluruhan.

Pairing bonus akan dibayar berdasarkan jumlah ahli yang yang dikumpul dalam genealogi anda. Anda akan dibayar jika:

  • 2 ahli disebelah kiri dan 1 ahli disebelah kanan atau
  • 1 ahli disebelah kiri dan 2 ahli disebelah kanan

Jika anda memerluhi kriteria tersebut. RM10 untuk setiap pairing akan dikreditkan dalam eWallet anda. Tak faham? Okay, saya buat pengiraan disini :

Contohnya jika anda menaja 2 ahli, dan salah satu ahli menaja 2 ahli. Anda akan dapat 1 pairing bonus, anda layak mendapat RM10. Jika termasuk direct sponsor bonus 2 ahli tersebut, anda dapat jumlah RM60.

Jika network anda telah berkembang seperti dalam gambaraja berikut, network anda telah mempunyai sebanyak 11 ahli (5 di kiri dan 6 di kanan) anda akan layak dapat sebanyak 3 pairing bonus iaitu berjumlah RM30 (RM10 x 3). Manakala 2 ahli yang baki yang belum layak ditebus pairing bonus akan layak menerima pairing bonus ke-4 jika genealogi sebelah kanan anda mempunyai tamhahan ahli baru.

Saya Hanya Berjaya Menaja Seorang Ahli Sahaja, Boleh Saya Dapat Komisyen Pairing?

Kami tahu anda memerlukan sedikit masa untuk mengembangkan network anda dan kami juga tahu anda memerlukan pertolongan dari upline-upline anda. Oleh itu, apabila upline anda telah dapat ahli baru, secara automatik, ia akan 'melimpah' ke sebelah kaki yang lemah. Contohnya jika anda hanya menaja seorang ahli sahaja di sebelah kaki kiri. Dan ahli tersebut telah berjaya menaja 2 orang ahli. Oleh kerana upline anda telah melimpah member ke kaki kanan anda, maka anda layak untuk mendapat 1 komisyen pairing.

Adakah Saya Mempunyai Potensi Pendapatan Walaupun Saya Kurang Menaja?

Ya, Jika anda telah menyertai Mybesteam lebih awal, anda mempunyai 'advantage' untuk menerima komisyen pairing walaupun kurang aktif menaja. Anda akan dapat ahli yang di limbah dari upline anda, disambing itu, anda juga perlu memastikan ahli anda aktif. Walaubagaimanapun, jika anda mahu komisyen lumayan, kerjasama ahli-ahli adalah amat diperlukan!

Berapa Banyakah Potensi Pendapatan Anda?

Maksimum pairing yang anda boleh dapat adalah 400 pairs atau bersamaan RM4000 SEMINGGU!* 


Belajar Sambil Buat Duit …

Jika anda join kami hari ini, anda akan dibantu.

Prinsip saya, saya takkan biarkan para pelajar dan pelanggan saya terkontang-kanting.

Jika anda sertai kami, anda BUKAN setakat dapat sistem, tetapi juga produk (pilihan) dan proses pembelajaran secara TERUS dari saya.

Saya sendiri akan bimbing anda.

Tak perlu belajar sampai habis pun untuk start buat duit.

Belajar sedikit-sedikit, dan anda dah boleh mula buat duit sedikit-sedikit.

Sambil menyelam, minum air. Sambil belajar, terus buat duit. Best kan?


Jika Anda Sertai Sistem ‘MyBestTeam’ Hari Ini, Anda Akan Dapat Banyak Faedah Dan Kebaikan!

Yang mudahnya dengan sistem ini, anda cuma fokus pada ilmu dan bertindak sahaja, dan motivasikan mereka agar terus cari pelanggan. Dari situ, anda berpeluang dapat raih pendapatan bukan setakat RMXXX setiap bulan, tetapi lebih daripada itu.

  • Pakej "MyBESTeam"
  • Hanya sekali bayar sahaja
  • Sistem notifikasi SMS (memberitahu anda apabila anda member telah upgrade)
  • Boleh withdraw komisyen anda bila-bila sahaja melalui eWallet
  • Sign-up member menggunakan ePin


Mahukah Pendapatan Konsisten Setiap Bulan? Dengan Hanya Modal RMXX?

PS: Kenapa saya katakan anda akan dapat secara konsisten? Ini kerana produk yang bakal dipromosi adalah produk terlaris dan pengguna yang dah join kelak dah tak dapat nak elak dari terus guna produk ini.

Asal sahaja anda sanggup berusaha. Tak tahu promosi? Kami membantu, jangan cari alasan!

Apa Yang Anda Akan Perolehi Jika Join Hari Ini?

  • Pakej "MyBESTeam"
  • Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
  • Akses ke group support*
  • Akses ke webinar jemputan*
  • Personal traning*
  • Group traning*

* akan dikemaskini dari semasa ke semasa

Ebook tersebut telahpun melebihi RM5000. Tetapi, saya tidak tergamak untuk mengenakan caj pada harga RM 5000. Saya tahu ramai di kalangan anda masih belum ada modal besar untuk mula berbisnes online.

Saya berikan anda akses percuma hari ini, dan jika gembira dengan sistem ni, baru anda UPGRADE akaun anda dengan kos rendah (tiada paksaan). Semudah itu …

Berapakah Harga Yang Saya Nak Letakkan?

Dengan nilai sebenar sekitar RM5000 saya pasti harganya amat tinggi dan sebenarnya masih berbaloi berbanding dengan apa yang anda akan dapat.

Anda boleh buat pilihan sama ada untuk terus berniaga cara konvensional yang mungkin lambat dan anda terpaksa berusaha sepanjang masa, jika tidak tiada duit pendapatan akan masuk.

Atau anda boleh pilih bisnes cara saya yang bukan sahaja anda akan dapat pendapatan sekali, tetapi komisyen masuk berkali-kali selagi mana peserta anda kekal bersama dengan program bisnes lengkap ini. Malah jika mereka promosi, anda dapat juga sedikit imbuhan sedikit.

RM 500?

Jika saya letakkan pada harga RM500 pun, ia masih berbaloi kerana anda TIDAK ada sebarang caj tambahan atau kos tersembunyi.

Malah dengan jumlah ini, anda boleh jana pendapatan walaupun masa anda terhad dan tidak boleh fokus 100% pada bisnes.

Apa Kata RM 250?

Oh, saya masih berhati perut. Walaupun di luar sana ada orang jual ebook sehingga mencecah RM300, tetapi tidaklah saya sanggup letakkan harga ini walaupun sistem saya merangkumi ebook, webinar, sistem bimbingan, sistem platform bisnes dan sistem komisyen berterusan.

Apalah sangat RM 250 jika anda boleh buat RM 250 setiap bulan secara konsisten.

RM 100?

Oh, saya tak nak jelaskan lagi harga sebenar. Apa kata saya berikan anda akses semua yang cerita kat atas dengan satu harga FIXED!

Baiklah! RM50.00!

Dengan satu harga mampu, anda akan dapat semua berikut :

  • Pakej "MyBESTeam"
  • Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
  • Akses ke group support*
  • Akses ke webinar jemputan*
  • Personal traning*
  • Group traning*

* akan dikemaskini dari semasa ke semasa


Apakah Jaminan Anda Akan Berjaya Buat Duit Online?

Tiada siapa boleh jamin anda akan jadi kaya dengan buat duit online, mahupun dengan menggunakan sistem saya.

Apa yang anda perlu buat adalah USAHA berterusan.

Sistem saya mempermudahkan anda buat duit, dan anda akan jana DUIT secara BERTERUSAN jika ikut apa yang saya akan ajar nanti.

Anda Sanggup Usaha Habis-Habisan?

Kalau Tidak Dipecahkan Ruyung, Manakan Dapat Sagunya

Walaupun anda join group ‘MyBesteam’ hari ini, bukanlah anda bermakna anda hanya perlu berpeluk tubuh tunggu duit datang sendiri ke riba.

Tidak sama sekali.

Anda masih perlu berusaha, cuma kadar usaha itu tidaklah seteruk bisnes lain. Saya telah permudahkan anda buat duit, dengan sistem ‘MyBesteam’ ini.

Saya jemput anda sertai kami dan kita sama-sama buat duit dengan komisyen berulang-ulang dan semua orang pasti boleh buat!

 

“Kejayaan Bermula Dari Idea Yang Nampak ‘Gila’”

 

Boon Lee
Rakan TerBEST Anda

 

 

Ahli login

Download Percuma

Testimoni

Saya asalnya join myBesteam sebab hendakkan ebook2nya saja. Panduan didalam ebook2nya memang gred A. Serius cakap. Tak sampai sehari tiba-tiba dalam sistem saya sudah ada downline yang diberi dari Upline. Wah! Belum promote dah dapat downline.

Jadi, saya ambil keputusan untuk mencuba promote melalui status fb. Tak sangka ada yang join saya. Dan dalam sistem sudah ada duit dalam ewallet saya.

Wah terbaik sistem ni!

Ismaizaidi Ismail
"Fast result & achievable"! Itulah yg saya dapat katakan mengenai produk ini.

Kebanyakan produk affiliate di luar sana hanya memberikan komisyen diatas setiap SALES yg kita berjaya hasilkan SENDIRI.

Tetapi di mybesteam, komisyen tidak terbatas pada sales diri sendiri semata-mata. Upline buat sales pun kita dapat untung.. Downline buat sales pun kita dapat untung.. Ini baru betul TEAMWORK!

Ebook,software & sistem yg diberikan di dalam PAKEJ MYBESTEAM pula bukan sekadar teori semata2.Sambil praktik,sambil buat income. Inilah yg paling best.

Pakej ebook,software&sistem Mybesteam boleh diimpliment dan dapatkan hasil serta-merta. Sambil belajar,sambil buat income!Memang berbaloi-baloi!

Shofi Khaza
Mybesteam platform terbaik utk jana pendapatan aktif dan pasif secara berterusan.

Yang best Mybesteam bukan terhad promosi secara online sahaja. Ia amat sesuai digunakan oleh orang yang tidak pandai mengguna komputer dan laptop.

Boleh signup guna smartphone je..

Suhaimi Ghazali

Pengumuman:

Surat Berita: